här läser du om MÄSSOR, TEAMDAGAR, utbildning OCH ANNAT OM TEAM HERB PHARMA

boka in datumet redan nu!

Sveriges största hälsomässa Allt för hälsan 11-13 november. Till hösten ses vi där! Vi kommer erbjuda prova på behandlingar och föreläsningar under dagarna på mässan. Du kommer ha möjligheten att träffa terapeuter sonm jobbar med Herb Pharmas koncept. Passa på och kika närmare på utbildningen och sättet vi arbetar på.

Repetitionsdagar - så jobbar vi 30-31 maj

Fantastiska dagar med delar av Herb Pharma team. Vi har repeterat och förnyat kunskaperna i den fantastiska kunskapsbank vi är!

analys av vita blodkroppar

Analys av vita blodkroppar och läran om dess olika funktioner de har för vår kropp.

nya Punktbanker

Nya punktbanken för öronakupunktur. Behoven av behandling förändras, vilket innebär att vi behöver ha mer kunskap som terapeuter.

så jobbar vi

En genomngång i hur vi presenterar behandlingsmetoderna vi arbetar med.

Praktiskt arbete

Praktiskt arbete i när vi väljer att behandla med ström.

Akupunktur planscher

NYHET! Herb Pharma har tagit fram egna akupunkturplanscher. 4 planscher som du som terapeut kan ha på din klinik.

God mat och gott umgänge

God mat, umgänge, gemenskap och en härlig stämning är ord som sammanfattar dessa två dagar väldigt bra.

ett varmt tack till anneli!

Här tackar terapeuterna Anneli för allt hon gör för att underlätta terapeuternas arbete i deras vardag. Det kommer berättas mer om detta längre fram.

repetionsdagar

30-31 maj träffas Herb Pharma team för "repetitionsdagar". Viktigt hålla sig uppdaterad både i teori och praktik. En möjlighet för att utvecklas tillsammans som team. Ska bli så kul att sammanstråla team Herb Pharma igen. Det här ser vi verkligen fram emot!

Gruppen dabao startade sin utbildning 21 april 2022

Nada

NADA öronakupunktur är bland det första eleverna får lära sig.

utbildningsmaterial

I utbildningen ingår ett gediget material som du har stor nytta av i ditt kommande arbete som terapeut.

blodanalys

Tidigt i utbildning startar analyserande i blod för att bli säker och trygg som terapeut.

Gruppen qimen utbildningstillfälle 3

blodanalys

Det tar tid och ska ta tid. Lära sig granska, se skillnad, förstå skillnaden i analyserna.

elevbehandling

Att följa en patients resa under behandling är en resa för både den som sitter på britsen och den som behandlar

journalföring

Dokumentera och journalföra vad man gör i behandling är viktigt, då vi svarar olika på behandling. Här har eleverna lärt sig mäta upp värden. Nu gäller det också att läsa av värden.

herb pharma Teamdagar flyttas till september

På grund av nuvarande smittspridning har vi bestämt att vi flyttar på årets Teamdagar till september. Teamdagarna är till för landets Herb Pharma terapeuter. Uppskattade dagar då vi kör ett 2-dagars event med föreläsningar, snabbutbildning, nyheter och tid för att möta kollegor och umgås.

rekryteringen för våren utbildningar är i full gång. Du som tidigare anmält ditt intresse för vårens utbildning kommer bli kontaktad. Du som har ett intresse för utbildningen, kontakta oss nu. platserna är begränsade.

Höstens utbildning i herb pharmA NATURTERAPI ÄR I FULL GÅNG

Höstens utbildning 2021 är i full gång. Eleverna har redan genomgått 2 utbildningstillfällen av 8. Första utbildningsdagarna fokuserades på mikroskopering. Vid andra tillfället introducerades mät- och behandlingsinstrumentet Qi-Power. Nu har resan startat för ett nytt gäng blivande Herb Pharma naturterapeuter.


luciamorgon

Herb Pharma firade luciamorgon med julfrukost på Smålandsstenar hotell och utbildningscenter. En stämningsfull morgon med skönsång och härligt umgänge.

avslutning för gruppen Shen Shu

Tiden går fort när man har roligt. kurstillfälle 8 och dags för slutexamination. Shen Shu skrev så pennan glödde på slutprovet. kvällen avslutades på Mia Magasini Arnåsholm med 3-rätters, glada skratt och några lyckotårar. En fantastisk kväll och tid är över för att löpa vidare i annat. Vi på herb Pharma önskar terapeuterna all lycka i framtiden med deras arbete som Herb Pharma naturterapeuter.


Webinar för fördjupade kunskaper

Nu kör vi igång höstens webinarer för Herb Pharmas terapeuter!

Välkomnar terapeuterna, och ni andra får ta del av terapeuternas fördjupade kunskaper i behandling 🙂

En gång i månaden erbjuds Herb Pharma terapeuter att delta i ett webinar. Fördjupade kunskaper som rör behandlingar och kunskaper, som har betydelse för behandlingarna en Herb Pharma terapeuter utför.

herb pharma naturterapi


11-12 november 2021 startade gruppen Qimen utbildning i Herb Pharma naturterapi. Högteknologisk akupunktur, blodanalys och örtlära.

Herb Pharma örtterapi

Herb Pharma örtterapi är en utbildning för dig som redan arbetar som terapeut och vill komplettera din verksamhet. Blodanalys i torr- och levande blod. Örtlära om innehållet i Herb Pharmas unika tillskott.

herb pharma naturterapi

vår -22

14-15 april startar vårens utbildning.

Anmälningarna har redan börjat trilla in.

Begränsat antal platser, först till kvarn..bioptron ljusterapi

vår -22

Bioptron färg- och ljusterapi är en 1-dagarsutbildning där du får lära dig hur ljusterapi kan användas i behandling. Utbildningsmaterial, lampa med 8 färgfilter, bords- och golvstativ ingår.

moxa är en uråldrig behandlingsmetod

Moxabehandlingar hör till urtidens sätt att behandla akupunktursystemet, som fortfarande har egenskaper i behandling som vi blir påverkade av. Något du får lära dig i utbildningen till Herb Pharma naturterapeut.

Moxa

en behandling som måste upplevas

Teamdagar 2020

Teamdagarna hölls på Apelviken i Varberg 13-14 mars 2020. Dessa dagar träffas landets terapeuter för fortutbildning, föreläsningar gemenskap för stärka gemenskap och kunskapen i teamet Herb Pharma.


Årets föreläsare var Camilla Saarinen som föreläste just om värdet att vara ett team.


Anders Olsson förläste om andningens betydelse och presenterade relaxatorna för oss. Fantastiska dagar med ett fantastiskt team!

öronljus

Öronljus är en naturlig del av den traditionella kinesiska medicinens lära. Dess påverkan är något du lär dig mer om i våra utbildningar.

En uppskattad del av utbildningen är att eleverna utövar behandlingsformerna på varandra. Att kunna använda sina egna erfarenheter i behandling är en fördel både för dig och dina kommande patienter.

populära föreläsningar i din stad

Du som väljer att utbilda dig till Herb Pharma naturterapeut erbjuds att få en föreläsning om kroppens självläkande förmåga i just din stad. Anneli som är utbildningsansvarig håller i föreläsningen och du får möjligheten att presentera dig för ditt närområde i din stad. Något som kickar igång och gynnar din kommande verksamhet. Föreläsningen är och ska vara kostnadsfri både för dig och dina besökare. Vanligt är att dina kurskollegor stöttar dig under kvällen med vad som krävs för att genomföra en sådan kväll. Vi hjälper varandra, win win! Det här är styrkan i att vara kollegor i ett team, team Herb Pharma!

Bioptron ljusterapi

Utbildning i Bioptron ljusterapi är en behandlingsmetod som går använda enskilt, alternativt som ett komplement till annan behandlingsmetod. Många Herb Pharma terapeuter väljer att komplettera sina behandlingar med ljusterapi, då behandlingsformerna kompletterar varandra bra.

första gruppen terapeuter

2017 kickade Herb Pharma igång sin första grupp med terapeuter. Det är här Herb Pharma naturterapeuterna börjar sätta sin plats på Sveriges hälsokarta. Herb Pharma team växer med varje terapeut som väljer att utbilda sig inom helhetskonceptet Herb Pharma naturterapi alternativt Herb Pharma örtterapi.